dimarts, 3 de març de 2015

Vols un cafè o un té?

Suposo que com la majoria de nosaltres hem vist a casa de la nostra mare o àvia un "tapete" de color blanc o cru. Tot i que diríem que no és el més modern del món ni tampoc el més actual en qüestions de decoració és un element que ajuda molt per aprendre a fer motius de ganxet. 

Últimament estic tenint alumnes que no han agafat un ganxet en la seva vida ni han tingut cap familiar proper que li hagi explicat. Aquest tipus de labors faciliten molt que aprenguin a teixir en recte o en circular i poder entendre els gràfics que apareixen a la majoria de les revistes. Tot i que potser surt algun que altre nyap intento que d'aquestes mostres en facin alguna cosa i no l'hagin de desfer. Un sota-got, un agafador per la cuina poden ser una sortida a aquella primera labor que fas, a aquella mostra que has hagut de fer per poder realitzar una peça més gran.

Aquí unes fotos d'una mostra que vaig fer per una classe de ganxet! 
2 comentaris:

  1. You have a nice blog! I love it, I am very entertained and I learned a lot! I will follow all your posts everyday! You are a genius indeed and all of your words are meaningful, I will promote your blog to my friends and I am very sure they will also like your blog!

    Rugged Breed
    Hot Artz
    Move Igniter

    ResponElimina