diumenge, 4 de maig del 2014

La mona 2014

"Lo prometido es deuda"... vaig dir en l'anterior post que actualitzaria cada setmana i aquí tenim el següent, potser el tema és una mica antic, però si la intenció és anar publicant coses que faig, aquesta és de les darreres que he fet.

També m'agradaria publicar blocs que et trobes per la xarxa que m'encanten i també m'agradaria publicar algun patró, això serà més complicat, però si m'ho proposo tot és posar-s'hi!!!

Aquest any no sabia que fer per La Mona. He fet pollets, ous, angry birds... evidentment tots de ganxet. Així la figureta té més temps de vida i està fet a mà, clar!

La meva neboda aquest any està endinsada en el món de la música, canta, balla, toca qualsevol instrument que se li posa al davant... No sé si farà res de bo, però ara per ara és el que més li agrada. Vaig pensar en fer algun instrument, però no hi ha cap que li agradi més que altres... vaig pensar en fer una ballarina, però li agrada la música més aviat moderna, així que una ballarina amb tutú no acabava de fer-me el pes... De sobte vaig recordar alguns micròfons que havia vist a la xarxa i vaig fer la meva pròpia versió.

Aquí us deixo algunes imatges del "susodicho"!!!!



Vaig fer un pastís amb la recepta del iogurt, molta xocolata, uns Lacasitos i ens anem de concert!!!


Crec que li va fer molta il·lusió!!!

2 comentaris: