divendres, 7 d’abril de 2017

Una bossa amb un granny

Hola! Ja ho sé, fa molt de temps que no publico res de res, però per sort he esta bastant liada amb produccions, tallers, iniciatives varies... i he abandonat una mica el bloc i això no pot ser!!!!

Toca aprofitar moltes de les creacions, que s'han publicat a Labores del hogar, per compartir amb tots aquells que no van comprar la revista en el seu dia. Així que començo amb un patró molt senzill i que podeu compartir amb qui volgueu!Material utilitzat:
- Natura Medium DMC color taronja núm. 106
- Ganxet del núm. 4
- Agulla per cosir el granny i el botó

Patró:
El patró és molt i molt fàcil ja que és un granny square només deixant espai a les cantonades. Així que qui vulgui iniciar-se en els grannies aquesta és una opció fantàstica.

Us deixo el gràfic i com a indicacions dir-vos que es comença amb 6 cadenetes que es tanquen amb punt ras i després treballarem punt alt i tancarem cada volta amb punt ras, és a dir, que treballarem en circular, no en espiral.

Comencem fent el granny square:El podeu fer tan gran com vulgueu, si el feu més gran la bossa quedarà més gran. La gràcia que té és a l'hora de cosir-ho. S'ha de fer d'aquesta manera:Es posa un botó bonic i ja el tenim. Espero que el gaudiu!

Moltes gràcies!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada