divendres, 21 d’abril de 2017

Una cinta pel cabell

La meva neboda em va demanar fa un temps una cinta pel cabell però la volia elàstica. Entre tots els cotons i fils que tinc per casa, la veritat és que no hi ha cap que sigui elàstic. Vaig pensar fer algun tipus de punt que la fes elàstica, però la veritat és que no m'agradava cap. 

Així que vaig anar a Rosas Crafts i la Laura em va ajudar, com sempre! Em va oferir goma i la veritat és que ha estat divertit treballar amb un altre tipus de material. Aquest és el resultat!

Vaig calcular la cadeneta amb el meu cap sense estirar i vaig fer un punt que m'agrada molt i és molt senzill. Consisteix en fer un punt baix i una cadeneta i així fins que arribes al final de la volta. Si vols pots continuar treballant en espiral i fas el punt baix a la cadeneta i la cadeneta on està el punt baix de la volta anterior. Queda una textura molt xula o a mi m'agrada molt!

Us deixo un gràfic que he trobat per internet per qui vulgui fer aquest punt, queda una textura diferent i és ràpid de fer. No queda tan rígid com el punt baix i si es fa amb dos colors queda també un dibuix molt bonic. Espero que us agradi! 

Resultado de imagen de grafico punto bajo cadenetaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada